Félix Correia wordt door Manchester City verhuurd aan AZ
Elftal en Technische staf

AZ presenteert Correia

AZ heeft zich vanmiddag versterkt met de 18-jarige Félix Andrade Correia. De aanvaller komt over van Manchester City. Zoals wij vorige week al wisten te melden heeft de rechtsbuiten een huurovereenkomst getekend van één jaar, met optie voor nog een extra jaar.

Correia zal in eerste instantie aansluiten bij Jong AZ, van waaruit hij waarschijnlijk door zal stromen naar het eerste elftal. Deze zomer vertrok Correia van Sporting Club Portugal naar Manchester City, dat hem dus meteen weer verhuurt aan AZ.

Met 40 jeugdinterlands achter zijn naam staat de Portugees te boek als een groot talent. Ook Max Huiberts is erg te spreken over de nieuwe aanwinst: “Félix is een echte buitenspeler met veel snelheid, een individuele actie en diepgang. Een speler met deze eigenschappen dat zie je tegenwoordig niet meer zoveel.”

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    Ook interessant