AZ Podcast

AZ Podcast | Doelman Marco Bizot probeerde het: ’Scheids, deze was nog niet voor het echie’

Wekelijks bespreken de AZ-watchers van het NHD – Theo Brinkman en Jeroen Haarsma – de laatste stand van zaken. De presentatie is in handen van radiopresentator Chris Wobben. Deze week: de transfer van Idrissi, de daverende entree van Jesper Karlsson en het geblunder van doelman Bizot tijdens de historische 4-4 tegen Sparta.

Luister de achtste aflevering van de AZ-podcast hier of hieronder.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant