AZ Podcast

AZ Podcast: De ‘Napoli-tactiek’ zou tegen Real Sociedad niet verkeerd zijn

In de AZ Podcast van het Noordhollands Dagblad bespreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben wekelijks de stand van zaken rond de club. Deze week gaat het onder meer over de aankomende wedstrijd tegen Real Sociedad, de matige generale tegen FC Emmen en de onverwachte VAR-kwaliteiten van verdediger Timo Letschert.

De podcast kan hier beluisterd worden of via Spotify 

 

 

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant