Overig nieuws

AZ ontvangt kwart miljoen euro

Doordat AZ een goede financiële huishouding heeft en vorig seizoen tot de kwartfinale reikte van het Europa League toernooi mag er omstreeks 260.000 euro op de rekening worden bijgeschreven.
De Alkmaarse club profiteert van het strengere beleid van de ECA, de Europese associatie van voetbalclubs. Clubs die zich niet hielden aan de regels van het Financial Fair Play moesten een boete betalen. Clubs die hun zaken wel op orde hebben krijgen daardoor grote bedragen. De formele besluiten worden binnenkort genomen en daarna worden de bedragen uitbetaald.

Overige clubs

Ook andere Nederlandse clubs boeren goed bij deze regel van het ECA. ajax ontvangt met een half miljoen euro het meeste geld. PSV, Feyenoord, Vitesse en FC Utrecht zullen ook een bedrag ontvangen. De Rotterdammers verwachten 30.000 euro te kunnen bijschrijven, evenals FC Utrecht.

R.R
City of Dreams! Groundhopper, heerlijk om in andere stadions te komen (nationaal, internationaal).

  11 Comments

  1. Koekoek dat is lekker! In Januari of Mei Als nog rooie mike ophalen voor 1 miljoen!

   1. AZ ontvangt 260.000 en de andere clubs ontvangen 30.000. AZ ontvangt daarmee dus 230.000 meer.

    1. Je kan hem al weghalen, had hem al weg eer ik jou las. Las t elders al ja…

  2. en waarom krijgen die neuzen dan weer meer? als compensatie voor het 6-1 verlies tegen salzburg? ze hebben minder wedstrijden in europa gespeeld en ook nog eens amper iets gepresteerd.. maar goed, beter iets dan niets toch!

   1. Scheisse $l.

    1. Laat ze van dat geld maar eens een fatsoenlijke grasmat aanleggen in die pis-arena van ze. spelers moeten warmlopen in een modderpoel en keepers staan ook tot hun enkels in de drab.

     1. Tja 100 miljoen op de bank, zijn juden he!

      1. oeh pas op! straks krijg je een anti semitisch label.. haha

      2. Tja die kreeg ik pas al, omdat ik doordeweeks niet dronk. Lachwekkend met Hollandse naam zou ik moslim zijn. Hahaha

  3. Het schijnt dat AZ het gaat verdelen onder de 11.000 seizoenkaarthouders. Allemaal een tegoed van 22 euro aan Dirkies..

  4. Gratis hamburger voor de toeschouwers?

  Comments are closed.

  Ook interessant