Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ ontbindt contract Friday

Fred Friday is niet langer speler van AZ. Het contract van de Nigeriaanse aanvaller is per direct ontbonden. Zijn verbintenis in Alkmaar liep nog tot de zomer van dit jaar.

Friday kwam in 2016 met hoge verwachtingen naar Alkmaar, nadat hij zich tot topscorer van de Noorse competitie had gekroond. De Nigeriaan werd gehaald als opvolger van Vincent Janssen, maar kon in Alkmaar nooit overtuigen. Hij verloor de concurrentiestrijd in de spits van Wout Weghorst. Daarom besloot AZ Friday in de seizoenen daarna te verhuren aan respectievelijk Sparta en FC Twente, maar ook hier kon hij geen potten breken. Friday scoorde in Alkmaar 9 goals in 44 wedstrijden.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/azfanpage/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/azfanpage/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111