AZ Jeugd

AZ onder 15 present op Internationaal Marveldtoernooi

AZ onder 15 te gast op marveldtoernooi 2022

Nu het (heel even) komkommertijd is wat betreft de activiteiten van het eerste elftal is het misschien wel leuk om wat meer richting de toekomst van AZ1 te kijken. Zo neemt AZ onder 15 van 10 t/m 12 juni deel aan het Internationaal Marveldtoernooi in Groenlo waar het zich kan meten met de (inter)nationale top en subtop.

AZ neemt voor de derde keer deel aan het toernooi in Groenlo en dit keer mogen de jongens het opnemen tegen de teams van Ajax, Feyenoord, PSV, FC Twente/Heracles, AZ en Grol uit Nederland, FC Barcelona uit Spanje, Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg uit Duitsland, Odense BK uit Denemarken, Slavia Praag uit Tjechie en Red Bull Bragantino uit Brazilie. De beste prestatie van de Alkmaarders was een vijfde plaats in 2019, maar toen leverde het met Ernest Poku wel de topscorer en speler van het toernooi af.

Ernest Poku speler van het toernooi

Ernest Poku was de grote man op het toernooi van 2019

Meer informatie over het toernooi is te vinden op www.marveldtournament.com. Er zelf een kijkje nemen kan ook, maar dat gaat wel een aardig ritje worden.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %