Elftal en Technische staf

AZ nog zonder Bazoer in achtste finale KNVB Beker

AZ-middenvelder Riechedly Bazoer

AZ moet het dinsdag in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker nog stellen zonder Riechedly Bazoer. De zomeraanwinst is nog niet volledig hersteld van zijn blessure.

“Ik ontving gisteren optimistische berichten over Bazoer, maar het is nog niet voldoende”, vertelt Jansen maandag op de clubwebsite. “Ik verwacht dat hij er vrijdag ook nog niet bij is.” Ook Djordje Mihailovic is er tegen FC Utrecht waarschijnlijk niet bij. Wie wel weer terugkeert, is Yusuf Barasi.

Verder bevinden Martins Indi, Beukema, Dekker en Vanheusden zich nog in de lappenmand. Zij kunnen allemaal dus niet starten naast Hatzidiakos. Mogelijk staat Goes weer aan de aftrap. Dat laat Jansen in aanloop naar het bekerduel nog in het midden.

Spektakelstuk

Anderhalve week geleden stonden AZ en FC Utrecht ook tegenover elkaar in het AFAS Stadion. In een waar spektakelstuk eindigde de wedstrijd in een bizarre 5-5. Pavlidis en Douvikas tekenden beide voor een hattrick. Sindsdien speelde FC Utrecht tegen Heerenveen, dat het met 1-0 won door een rake penalty van Douvikas.

Aftrap

AZ – FC Utrecht begint dinsdag om 18:45 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het bekeraffiche.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %