website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

‘AZ niet verder met Felix Correia’

Felix Correia zal volgend seizoen niet terugkeren bij AZ, dat meldt de Telegraaf. De Portugees werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Manchester City en zou voor maximaal twee seizoenen in Alkmaar te bewonderen zijn. Na een jaar zou er echter een evaluatiemoment zijn, waarbij de technische leiding dus heeft besloten geen gebruik te maken van die optie.

De 19-jarige Portugees heeft ook al een nieuwe club. Het talent zal de overstap maken naar Juventus. De jeugdinternational wordt betrokken in een ruildeal met Pablo Moreno. Correia kwam in Alkmaar niet in actie voor het eerste, maar kwam wel tot 23 wedstrijden voor Jong AZ. Hij was daarin goed voor drie goals en vijf assists.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar