Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ niet akkoord met schikkingsvoorstel Clasie

Jordy Clasie krijgt rood tegen Groene Ster

AZ gaat proberen om de schorsing van Jordy Clasie ongedaan te maken. De club liet de KVB weten niet akkoord te gaan met het schikkingsvoorstel van één wedstrijd schorsing naar aanleiding van de rode kaart tegen Groene Ster.

De zaak bij de tuchtcommissie van de KNVB dient vanavond in Zeist. Als AZ het voor elkaar krijgt dan zal de middenvelder die als verdediger uitstekend speelt zaterdag kunnen worden opgesteld tegen Sparta. Clasie kreeg rood tegen Groene Ster wegens het neerhalen van een doorgebroken tegenstander, maar op de televisiebeelden is moeilijk te zien of hij spits Chefrino Eind echt raakte. Omdat de scheidsrechter de situatie beoordeelde als een overtreding op een doorgebroken speler kreeg hij automatisch rood en een schorsing.

Mocht Clasie alsnog geschorst blijven dan is de kans vrij groot dat er een andere middenvelder op zijn positie komt te spelen. De meest voor de hand liggende optie zal Fredrik Midtsjø zijn die met zijn rechterbeen beter past naast linkspoot Stijn Wuytens.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.
Lees ook...
Samenvatting + reacties AZ – Groene Ster