Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘AZ neemt Zakaria Aboukhlal over van PSV’

Zakaria Aboukhlal verruilt PSV voor AZ, dat meldt het Eindhovens Dagblad zojuist. De 19-jarige rechtsbuiten zou eigenlijk vanavond met Jong PSV aantreden tegen MVV maar slaat die wedstrijd over vanwege zijn naderende overstap naar Alkmaar. Aboukhlal had nog éénjarig contract in Eindhoven, dat de club uit de Lichtstad wilde verlengen. De aanvaller verkiest een overstap naar Alkmaar echter boven een langer verblijf bij PSV.

Met de komst van Aboukhlal haalt AZ de tweede aanvallende versterking in een week tijd. Vorige week werd immers ook al Felix Andrade Correia op huurbasis overgenomen van Manchester City. Hoelang Aboukhlal gaat tekenen in Alkmaar is nog niet bekend. De rechtsbuiten was vorig jaar goed voor negen goals en negen assists in 24 wedstrijden voor Jong PSV. In datzelfde jaar maakte hij ook zijn debuut in de hoofdmacht van de Eindhovenaren.

Foto: Pro Shots | Thomas Bakker

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com