Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ neemt Van Rhijn definitief over van Club Brugge

Ricardo van Rhijn voegt zich deze week definitief bij de selectie van AZ. De rechtsback traint al enkele weken mee met de groep van Van den Brom, maar stond nog onder contract bij Club Brugge. Die verbintenis is inmiddels ontbonden, waardoor de Alkmaarders hem deze week voor één jaar vast zullen leggen. Dit meldt het Noordhollands Dagblad vanmorgen.

Bekende

Van Rhijn speelde vorig seizoen ook al op huurbasis in de Kaasstad en kent de club dus al goed. AZ zocht deze zomer lange tijd naar een geschikte stand-in voor Jonas Svensson en die heeft het in de voormalig-Ajacied nu gevonden. Buiten Ajax en Club Brugge speelde de Leidenaar ook nog acht wedstrijden voor het Nederlands elftal.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com