‘AZ neemt Tijjani Reijnders over van Zwolle’

Tijjani Reijnders op weg naar AZ
Martijn
Geschreven door Martijn

Volgens De Telegraaf staat AZ op het punt om Tijjani Reijnders over te nemen van PEC Zwolle. De gesprekken met de 19-jarige middenvelder zouden in de afrondende fase zijn.

Reijnders speelt op amateurbasis voor Zwolle en kan zodoende voor een kleine opleidingsvergoeding overstappen naar AZ. PEC Zwolle zou er alles aan hebben gedaan om de talentvolle speler vast te leggen, maar die slaat liever een paar stappen over. Reijnders debuteerde dit seizoen tegen Roda JC.

[foto via Pro Shots / Niels Boersema]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Martijn

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

11 Reacties

  • Dat is de mode tegenwoordig Multi functioneel.
   Het zijn allemaal middenvelders geworden een elftal vol.
   De beste aanvallers komen niet bij AZ maar bij de multinationals.
   En met alle respect wat heeft mijnheer Kuwas nu laten zien,2 mooie doelpunten waar hij zelf verbaasd over was en dan op een laag niveau?

   • Kuwas, voormalig jeugdspeler van AZ. Te licht bevonden en verdergegaan bij Volendam daarna Heracles! Had hem maar laten doorstromen bij de AZ jeugd, hadden we alle plekken opgevuld. Nu vraagt Heracles 2,5 miljoen. Dom dom dom!

    • Het is teleurstellend natuurlijk
     Ik hoor als dit en hadden ze maar, maar levende have is moeilijk te peilen.
     Soms gaat het goed en soms ook niet.

   • We hebben in het verleden gezien dat als er een Heracles speler werd aangetrokken de verwachtingen te hoog waren. Want wie is er nu echt geslaagd?

 • Tsja, de onrechtvaardigheid gaat van hoog naar laag en in dit geval is het sympathieke en armlastige PEC Zwolle aan de beurt.
  AZ vaart er nu wel bij en Ajax probeert AZ dan weer leeg te plukken.
  De Spelregels aanpassen en dan in het voordeel van de arme clubs zou moeten gebeuren voor nog een beetje evenwicht.

  • In dit geval niet. Vertrok al eens vanuit de jeugd van PEC naar Twente maar moest daar vertrekken door de financiële malaise. Vervolgens kwam hij weer bij PEC en kreeg alleen een contract op amateurbasis. Vervolgens bleek deze jongen toch wel redelijk te kunnen voetballen en werd de onderhandeling voor een profcontract (veel te laat) gestart. Hij wilde niet meer en AZ is aanlokkelijk door de Jupiler League en Arne Slot.

   • Ja, ik zeg dat deze club door de regelingen het nodige geld misloopt net als AZ met Hoedt.
    Die zaakwaarnemers hebben teveel ziekelijke macht.
    Dat moet veranderen!

    • Dat is zoals ik al probeerde uit te leggen dus niet het geval, wat vandaag ook naar buiten is gekomen vanuit PEC Zwolle. Blijkbaar hadden ze daar al een tijdje dit talent lopen, maar een contract kreeg hij niet aangeboden. Zelfs toen hij in het eerste elftal inviel kreeg hij nog geen profcontract. Daar is bewust door gekozen bij PEC. Dan weet je als PEC zijnde ook dat andere clubs hem goedkoop over kunnen nemen. Ze hebben hem willens en wetens zonder noemenswaardig contract als eerste elftal speler laten spelen. Dus het is geen jeugdspeler meer. PEC heeft gegokt en verloren. AZ speelt zowel Eredivisie als Jupiler League dus voor deze jongen een super goede stap.

 • Deze jongen heeft zo te zien een hoog IQ gehalte.
  Een paar slimme jongens kunnen ze bij AZ nog wel gebruiken;-)