Wedstrijden

AZ – NEC verplaatst naar 1 september (update)

AZ - NEC verplaatst naar donderdag 1 september

De wedstrijd tussen AZ  en NEC die aanstaande zondag om 14.30 uur gespeeld zou worden is verplaatst naar donderdag 1 september om 20:00 uur. Dit was in eerste instantie een uur later. De datum is op verzoek van AZ aangepast zodat de Alkmaarders zich beter kunnen voorbereiden op de return tegen Gil Vicente.

De KNVB had de Europees spelende clubs de ruimte gegeven om een tussenliggende Eredivisie-wedstrijd te verplaatsen en AZ maakt net als FC Twente en PSV gebruik van deze mogelijkheid.

Niet echt supportersvriendelijk

In het belang van het Nederlandse voetbal is de beslissing duidelijk, maar nog een wedstrijd om 21:00 uur in een normale werkweek is niet echt supportersvriendelijk. Daarnaast is de beslissing zes dagen voor de wedstrijd vrij ongelukkig voor de supporters van NEC, die met ruim 600 supporters naar Alkmaar zouden komen.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %