Elftal en Technische staf

AZ mogelijk zonder Midtsjø en Martins Indi tegen Zwolle

AZ-verdediger Martins Indi

AZ-trainer Pascal Jansen kan vanavond tegen PEC Zwolle mogelijk niet beschikken over Midtsjø en Martins Indi. Het tweetal ontbrak vrijdag op het trainingsveld.

Na de winstpartij van FC Twente zaterdag bij N.E.C. is AZ virtueel afgezakt naar de vijfde plaats. Een winstpartij op hekkensluiter PEC Zwolle is dan ook noodzakelijk om zicht te houden op plek drie en vier. Daarbij moeten de Alkmaarders het dus misschien zonder basiskrachten Martins Indi en Midtsjø doen, meldt het NHD. Beukema en Reijnders zullen hen dan waarschijnlijk vervangen.

PEC Zwolle

PEC Zwolle bezet momenteel de laatste plaats in de Eredivisie. De blauwvingers zullen er alles aan doen om het seizoen goed te eindigen. “Er zijn nog achttien punten te verdelen en er gaat nog van alles gebeuren onderweg”, vertelt trainer Schreuder op de clubwebsite.

Recente historie

Eerder dit seizoen kroonde Pavlidis tot matchwinner tegen PEC Zwolle. De laatste keer dat de Alkmaarders drie punten meenamen op bezoek in Zwolle was in december 2019. Door treffers van Boadu en Idrissi werd het 0-3.

2020-2021: PEC Zwolle – AZ 1-1
Clement (PEC), Midtsjø (AZ)
2019-2020: PEC Zwolle – AZ 0-3
Boadu, Idrissi 2x (AZ)
2018-2019: PEC Zwolle – AZ 0-0
2017-2018: PEC Zwolle – AZ 1-1
Ondaan (PEC), Jahanbakhsh (AZ)
2016-2017: PEC Zwolle – AZ 0-2
Weghorst, Til (AZ)

Aftrap

PEC Zwolle – AZ begint zondag om 20:00 uur. Na afloop verschijnt er een wedstrijdverslag op onze website.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %