Elftal en Technische staf

AZ mist Meerdink in jacht op plek 3, Odgaard nog vraagteken

AZ moet het zondag in het slotstuk van de Eredivisie stellen zonder Mexx Meerdink. De aanvaller heeft een pees in zijn vinger gescheurd. Jens Odgaard verliet vrijdag voortijdig het trainingsveld en is nog een vraagteken voor PSV-thuis.

“Hij heeft vandaag wel getraind, maar hij ging met pijn van het veld”, vertelt hoofdtrainer Pascal Jansen vrijdag via de officiële clubkanalen over Odgaard. “Dat moeten we nog even aankijken. Morgen is er nog een dag, dan gaan we kijken wat mogelijk is.” Mocht Odgaard het duel niet halen, dan zal Van Brederode hem waarschijnlijk vervangen op de rechterflank.

AZ en PSV hebben zondag allebei nog veel om voor te spelen. AZ kan bij een misstap van Ajax bij FC Twente profiteren en de derde plek overnemen, terwijl PSV bij een resultaat in Alkmaar is verzekerd van de voorronde van de Champions League.

De AZ-selectie voorafgaand aan AZ - West Ham

PSV

PSV beleefde een onrustige week. Woensdag stapte Ruud van Nistelrooij per direct op als hoofdtrainer, waardoor Fred Rutten de honours voor de Eindhovenaren zal waarnemen in Alkmaar. PSV was de laatste weken goed op weg naar plek twee, maar speelde zondag in eigen huis 3-3 gelijk tegen Heerenveen.

Matchwinner Pavlidis

De laatste keer dat AZ en PSV tegenover elkaar stonden was in november. De Alkmaarders waren toen door een treffer van Pavlidis met 0-1 te sterk in Eindhoven.

AZ – PSV live op tv

AZ – PSV begint zondag om 14:30 uur en is volledig uitverkocht. Degenen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen kunnen de wedstrijd volledig volgen op ESPN 3.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %