Wedden op voetbal

Wedstrijden

AZ met Seuntjens tegen VVV Venlo

Mats Seuntjens staat morgen aan de aftrap als AZ het opneemt tegen VVV Venlo. De middenvelder, annex aanvaller, keert terug van een hoofdblessure die hij opliep in het duel tegen Emmen. Seuntjens start in de punt van de aanval, wat betekent dat Johnsen weer plaatsneemt op de bank. De lange Noor was verving de geblesseerde Bredanaar vorige week tegen NAC maar speelde een ongelukkige wedstrijd. Afgezien van de wijziging in de spits zal er waarschijnlijk niks veranderen aan de opstelling.

De bezoekers uit Venlo zijn bezig aan een sterk seizoen en bezetten momenteel de zevende plaats op de ranglijst, op acht punten van AZ. Eerder dit seizoen leken de Alkmaarders met de volle buit aan de haal te gaan maar maakte Joosten er in de dying seconds 2-2 van, nadat Koopmeiners en Idrissi hun ploeg al binnen een kwartier op een 0-2 voorsprong hadden gezet. In de beker zegevierden de Alkmaarders met 2-0 in eigen huis. Na de winterstop is de ploeg van Van den Brom in topvorm. De vijf wedstrijden die AZ na onderbreking speelde werden allemaal gewonnen, met een indrukwekkend doelsaldo van vijftien voor en nul tegen. De aftrap van het duel tussen de twee subtoppers zal morgen om 18:30 plaats gaan vinden.

Recente historie

2011/2012: 2-1
Holman, Altidore (AZ) Kruysen (VVV Venlo)
2012/2013: 1-2
Falkenburg (AZ) Maguire, Radosavljevic (VVV Venlo)
2015/2016: 6-1
Tankovic 2x, Henriksen 2x Van der Linden, Mühren (AZ) Van Crooy (VVV Venlo)
2017/2018: 0-0 
2018/2019 (beker): 2-0
Seuntjens, Idrissi

Vermoedelijke opstelling: Bizot; Svensson, Vlaar, Koopmeiners, Ouwejan; Midtsjø, Til, Maher; Stengs, Seuntjens, Idrissi

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com