Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ met Johnsen en Vejinovic op trainingskamp

Marko Vejinovic en Bjorn Johnsen maken deel uit van de selectie de vandaag naar Epe is vertrokken voor het trainingskamp. Het duo trainde, evenals Mats Seuntjens, tot op heden nog niet mee met de groep. De club gaf het trio op die manier de ruimte om een nieuwe club te vinden, daar het perspectief op (veel) speelminuten niet heel groot wordt geacht in het eerste van AZ komend seizoen.

Daar waar Vejinovic en Johnsen dus wel meegaan ontbreekt Seuntjens. De middenvelder is weer in onderhandeling met het Turkse Gençlerbirliği. Vorige maand meldde de promovendus zich ook al voor de Bredanaar, die toen nog de boot afhield. Inmiddels lijkt Seuntjens echter wel open te staan voor een overstap naar Turkije. Voor Johnsen zijn voor zover bekend nog geen geïnteresseerde clubs. Vejinovic stond naar verluidt in de belangstelling van Poolse clubs, maar ook daar lijkt op dit moment geen beweging te zijn.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com