Wedden op voetbal

Wedstrijden

AZ met Clasie tegen Sparta

AZ kan 2019 vanavond afsluiten mét Jordy Clasie. De verdediger is vrijgesproken van zijn schorsing en zal vanavond op bezoek bij Sparta dus gewoon starten. Voor Bizot kan het een mooie avond worden. Als hij de nul houdt, verbreekt hij het record van de meeste clean sheets in één jaar.

Sparta

Volgens Arne Slot is er een groot verschil of Sparta zijn wedstrijden thuis of uit speelt. ‘Uit hebben ze veel moeite om punten te halen, thuis lukt dat heel aardig.’ Slot zegt dat de Spartanen de laatste tijd prima resultaten behalen. De oud-Spartaan denkt dat tegenstanders respect hebben voor AZ, nu zij gedeeld koploper zijn. ‘Ik denk dat als je bovenin staat tegenstanders veel respect voor je hebben, maar het ook als een enorme uitdaging zien om van je te winnen.’

Clasie

Vrijdag werd bekend dat AZ vanavond toch wel over Jordy Clasie kan beschikken. De centrale verdediger pakte in het bekerduel tegen Groene Ster een rode kaart en leek het duel met Sparta Rotterdam te moeten missen. AZ vocht de schorsing met succes aan, waardoor hij vanavond gewoon kan spelen.

Fitheid

Zoals eerder deze week bekend werd, kan AZ vanavond niet beschikken over Vlaar. Ook Gudmundsson en Hatzidiakos zijn niet aanwezig.

Live volgen

Sparta Rotterdam – AZ begint vanavond om 19.45 en is live te volgen via FOX Sports.

Recente historie

2017-2018: Sparta – AZ 0-2
Weghorst 2x
2016-2017: Sparta – AZ 1-1
Til (AZ), Breuer (Sparta)
2009-2010: Sparta – AZ 0-1
Mendes da Silva
2008-2009: Sparta – AZ 0-2
El Hamdaoui, Dembélé
2007-2008: Sparta – AZ 2-2
Jenner, El Hamdaoui (AZ), Medunjanin, Boukhari (Sparta)

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.