*Sam Beukema* of Go Ahead Eagles
Elftal en Technische staf

‘AZ meldt zich voor Beukema’

AZ heeft zich bij Go Ahead Eagles gemeld voor Sam Beukema, dat meldt VI vandaag. De Alkmaarders zouden de 22-jarige centrale verdediger graag deze zomer overnemen van de Deventenaren. De Alkmaarders krijgen daarbij wel concurrentie van Feyenoord en FC Utrecht, terwijl FC Groningen en FC Twente in een eerder stadium al belangstelling toonden.

Beukema maakt dit seizoen grote indruk bij Go Ahead en maakt onderdeel uit een defensie die dit seizoen liefst twintig keer de nul hield in 28 wedstrijden. Daarnaast wist de verdediger ook nog eens zeven keer te scoren.

Opties

Bij AZ besloot Vlaar enkele weken geleden een punt te zetten achter zijn loopbaan, terwijl het aflopende contract van Leeuwin niet verlengd lijkt te worden. Of de gehuurde Bruno Martins Indi volgend seizoen nog in Alkmaar te bewonderen is is nu ook nog onduidelijk. Met Beukema zou Jansen in ieder geval een extra optie krijgen.

Foto: Peter Lous | Soccrates Images

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant