19-09-2020: AZ - VVV Venlo Eredivisie seizoen 2020-2021 L-R Bruno Martins Indi of AZ Alkmaar
Elftal en Technische staf

AZ lijft Martins Indi definitief in

Bruno Martins Indi heeft vandaag een vierjarig contract getekend bij AZ. De centrale verdediger was afgelopen seizoen als huurling al een vaste kracht in de basiself van AZ en komt nu dus definitief naar Alkmaar.

De 29-jarige Martins Indi kwam afgelopen seizoen 33 keer uit voor AZ. Daarin was hij twee keer trefzeker. Vanaf het trainingskamp in Epe geeft Martins Indi aan blij te zijn met zijn transfer: “AZ is een club die goed bij mij past. De speelstijl en manier van werken spreekt mij enorm aan. Ik geloof in de plannen van de club en ik voel dat ik nog veel te geven heb.”

Martins Indi had nog een éénjarig contract bij Stoke City. De 34-voudig international liet vorig seizoen al weten dat hij openstond voor een langer verblijf in Alkmaar. Met zijn driejarig contract is die wens in vervulling gegaan.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    Ook interessant