Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ licht optie Sugawara en bindt Japanner

Yukinari Sugawara mag zich de komende jaren AZ’er noemen. De 19-jarige Japanner wordt dit seizoen gehuurd van Nagoya Grampus, maar de Alkmaarders hebben een koopoptie opgenomen in de huurovereenkomst. Die optie is gelicht door de ploeg uit de Kaasstad, waardoor de rechtsback later deze week een meerjarig contract zal ondertekenen.

Publiekslieveling

Sugawara heeft zich in korte tijd weten te ontwikkelen tot een absolute publiekslieveling bij AZ. De jeugdinternational speelde tot op heden 26 wedstrijden in de Alkmaarse hoofdmacht, waarin hij goed was voor drie goals en een assists. Ook kwam hij nog vijfmaal uit voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com