Wedden op voetbal

Uncategorized

AZ legt Zico Buurmeester tot 2022 vast

Zico Buurmeester heeft vandaag een contract ondertekend dat hem tot medio 2022 aan AZ bindt. De 17-jarige controlerende middenvelder maakt sinds 2013 deel uit van de jeugdopleiding van de Alkmaarders en wordt nu dus beloond voor zijn goede ontwikkeling. Buurmeester speelt zijn wedstrijden dit seizoen in het Onder 19 elftal van AZ en speelde tot dusver elf wedstrijd dit seizoen, waarin hij goed was voor één treffer.

De uit Egmond aan den Hoef afkomstige speler reageert verheugd op het digitale huis van zijn club. ‘Fantastisch. Ik speel hier al jaren, want via de AZ Voetbalschool kwam ik in Onder 12 terecht. Daar dacht ik laatst nog aan terug. Toen ik door mocht naar Onder 13, viel er wel wat van me af. De jaren erna ging het lekker en dat het nu beloond is met een contract, vind ik fantastisch. Ook omdat het bij AZ is. Ik kom uit Egmond en vroeger ging ik altijd met mijn vader naar het stadion. Eerst moet ik de stap naar de beloften maken, maar uiteindelijk is het mijn doel om zelf in het stadion te spelen.’

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com