Elftal en Technische staf

AZ legt talentvolle Addai tot 2028 vast

AZ heeft het contract met Jayden Addai opgebroken en verlengd tot medio 2028, dat meldt de club zojuist. Met de handtekening van de talentvolle buitenspeler slaan de Alkmaarders een belangrijke slag.

De rechtsbuiten wist zich vorig jaar te onderscheiden in het team dat beslag wist te leggen op de Youth League en laat zich dit seizoen ook gelden in de Keuken Kampioen Divisie. Met negen goals en twee assists staat de aanvaller tweede op topscorerslijst en wist daarmee onder andere de interesse te wekken van Manchester United. De Engelsen kunnen hun aandacht nu gaan verleggen.

Foto: Pro Shots | Johan Manders

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %