website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

AZ legt Peer Koopmeiners tot 2022 vast

Peer Koopmeiners heeft vanmiddag een contract getekend dat hem tot medio 2022 aan AZ bindt. Het is de bedoeling dat de middenvelder zijn wedstrijden komend seizoen gaat afwerken bij Jong AZ. Afgelopen seizoen kwam het jongere broertje van Teun al twintig keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie.

Koopmeiners zelf is logischerwijs opgetogen: ‘Ik ben er super blij mee. Maar dit is pas het begin. Ik voetbal hier al sinds de Onder 12. Dat ik nu een beloning krijg in de vorm van een contract, is heel mooi. Het komende seizoen wil ik zo veel mogelijk minuten maken bij Jong AZ en nog meer ervaring opdoen. Mijn officieuze debuut heb ik al gemaakt voor AZ, maar nu wil ik zo snel mogelijk mijn officiële debuut maken in het AFAS Stadion’, aldus de controleur op het digitale huis van zijn club.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar