Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

AZ legt Marko Vejinovic voor vier jaar vast

Marko Vejinovic staat de komende vier jaar onder contract bij AZ. De Alkmaarders nemen de middenvelder definitief over van Feyenoord. Afgelopen seizoen werd Vejinovic al gehuurd van de Rotterdammers, maar raakte hij vroeg in het seizoen zwaar geblesseerd, waardoor hij bijna een jaar moest revalideren. In de wedstrijden die hij speelde maakte hij echter een dusdanige indruk dat Max Huiberts hem nu dus een langdurig contract heeft gegeven.

Huiberts

‘We kregen de kans om Marko definitief over te nemen en daar hoefden wij niet lang over na te denken’, aldus Max Huiberts op het digitale huis van zijn club. Hij is een speler met extra kwaliteiten. Tijdens zijn blessure heeft hij laten zien dat hij enorm gedreven is, nog heel erg die bewijsdrang heeft en dat hij thuis hoort op dit niveau.’

Herstel

Ook de hoofdrolspeler zelf is blij met zijn langere verblijf in Alkmaar. ‘Ik ben hier heel blij mee. AZ is een fantastische club waar ik het afgelopen seizoen ontzettend naar mijn zin heb gehad. We passen denk ik heel goed bij elkaar, zowel qua speelstijl als de mentaliteit. Na mijn blessure ben ik op de weg terug en het gaat harstikke goed. Het is nu optrainen, optrainen, optrainen.’

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com