Elftal en Technische staf

AZ legt Des Kunst voor twee jaar vast

Des Kunst heeft vanmiddag een contract gesigneerd dat hem tot medio 2021 aan de club bindt. De aanvaller maakt dit seizoen deel uit van de selectie van Jong AZ en ontwikkelt zich goed in het elftal van Stam en Vonk. De 20-jarige spits uit IJmuiden was in dertien wedstrijden goed voor liefst zes doelpunten. Kunst wordt nu dus beloond voor zijn goede ontwikkeling met dit contract.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com