Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ legt Christiansson vast tot 2022

Viktor Christiansson heeft gister een contract ondertekend dat hem tot medio 2022 aan AZ bindt. De Alkmaarders namen Zweedse middenvelder vorig jaar over van Hässleholms IF, waarna hij in de Kaasstad onderdeel uitmaakte van de succesvolle Onder 19 ploeg. Met dat elftal bleef hij na de winterstop ongeslagen in de kampioenspoule, waardoor het zich kwalificeerde voor de UEFA Youth League.

De controleur toont zich op de website van zijn club verheugd met zijn verbintenis. ‘Dit contract is vanaf het begin mijn doel geweest. In korte tijd ben ik een betere voetballer geworden. Komend seizoen sluit ik aan bij Jong AZ. Dat is een team vol goede spelers, dus het gaat lastig worden daar tussen te komen. Ik houd ervan kleine doelen te stellen om de ladder te beklimmen, dus ik wil eerst zoveel mogelijk speelminuten maken en uiteindelijk een belangrijke schakel in het team worden.’

Foto: Ed van de Pol | AZ Media

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com