Ferdy Druijff blijft bij AZ en gaat niet naar FC Groningen
Elftal en Technische staf

‘AZ laat Druijf niet gaan en wil verlengen’

Ferdy Druijf mag niet vertrekken bij AZ, dat meldt het Noordhollands Dagblad vanmorgen. Diverse clubs toonden reeds belangstelling in de spits, maar kregen nul op het rekest van de Alkmaarders. FC Groningen was een van de clubs die recent tevergeefs informeerden naar de 22-jarige aanvaller.

Het contract van Druijf werd vorig jaar zomer nog verlengd tot medio 2023, maar inmiddels zijn club en speler in gesprek om deze verbintenis wederom open te breken. De aanvaller heeft de clubleiding toegezegd zich voor langere tijd aan de club te willen verbinden. Dat zou goed nieuws betekenen voor de Alkmaarders, want de spits bewees het laatste jaar een belangrijke kracht te zijn. Met name in Europees verband liet Druijf zich gelden. Tot op heden moet de aanvaller het wel voornamelijk doen met invalbeurten, achter de onomstreden Myron Boadu.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant