website laten maken in alkmaar
Overig nieuws

AZ krijgt status ‘topclub’ op verzoek van FOX Sports

AZ is door de KNVB aangemerkt als topclub

AZ is door de KNVB voor het eerst gerangschikt als een topclub. Dit is op het verzoek van FOX Sports, dat het tijd vond om de Alkmaarders dezelfde status toe te kennen als Ajax, Feyenoord en PSV. Door het toekennen van de status is het speelschema zo aangepast dat AZ niet op dezelfde tijd zal spelen als de traditionele top drie.

In het nieuwe speelschema zal AZ geen wedstrijden spelen op vrijdagavond, maar speelt het wel minimaal één keer op zaterdagmiddag om half vijf.

Super January

Om de TV-kijker extra te paaien is januari bij FOX omgedoopt tot Super January, een maand waarin er maar liefst zes toppers worden gespeeld in de Eredivisie. Deze vooral zo ingepland omdat de kans op volle stadions in 2020 nog zeer klein zal zijn.

View this post on Instagram

Dit wordt SMULLEN! 😍😍

A post shared by VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) on

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar