Overig nieuws

AZ kondigt alweer nieuwe sponsor aan

Robert Eenhoorn heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Na meerdere nieuwe sponsoren werd vandaag bekendgemaakt dat HotelinEgmond.nl twee seizoenen te zien zal zijn als sponsor op de trainings- en presentatiekleding van de Alkmaarse hoofdmacht.

De afgelopen weken kwam er veel nieuws naar buiten over nieuwe sponsors rondom AZ. Zo werd bekend dat online gokbedrijf Kansino de nieuwe hoofdsponsor van de club wordt en dat vastgoedbedrijf Elfi op de rug te zien zal zijn. Ook werd er verlengd met AFAS en wordt de samenwerking met CTS Group en Cavallaro Napoli geïntensiveerd.

‘Hotel in Egmond’ bezit vijf hotels en drie appartementencomplexen in Egmond aan Zee. In een bericht op AZ.nl zegt directeur Rith Groot blij te zijn met de samenwerking. “We zijn heel blij met deze extra aandacht voor Egmond aan Zee. Ons doel is dat iedereen in Nederland de kans krijgt om naar dit mooie gebied aan de kust te komen, het hele jaar door”.

Ook AZ’s algemeen directeur Robert Eenhoorn is tevreden. “Een hospitality partner als ‘Hotel in Egmond’ past goed bij AZ. Niet alleen omdat we actief zijn in dezelfde regio, maar ook omdat beide partijen gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. We zijn dan ook verheugd om ze te mogen verwelkomen bij de club.”

Foto: Ed van de Pol

Jeroen Rooseboom de Vries
Jeroen komt al sinds zijn zevende bij AZ en heeft vanaf 2016 een seizoenskaart op vak W. Komt bij alle thuiswedstrijden en veel uitwedstrijden. Kijkt tijdens de wedstrijd liever 90 minuten naar de tribune dan naar het veld. Studeert journalistiek in Utrecht.

Comments are closed.

0 %