Overig nieuws

AZ komt in actie voor Donny van Iperen

Stay Strong spandoek voor Donny van Iperen

Rondom de wedstrijd van AZ tegen Feyenoord komt AZ in actie voor oud-speler Donny van Iperen. Donny raakte in augustus in coma tijdens een wedstrijd van zijn club en is afkomstig uit de jeugdopleiding van AZ (en uit Sint Pancras). De club gaat de gedragen wedstrijdshirts veilen.

Veiling vanaf het startsignaal bij AZ – Feyenoord

Bieden op de AZ-shirts kan vanaf het eerste fluitsignaal zondag via deze link en je kunt bieden t/m 22 oktober 16:00 uur. De volledige opbrengst van de shirts zal worden aangeboden aan de GoFundMe pagina van Donny, waar we eerder ook al aandacht aan hebben geschonken.

Momenteel is er via crowdfunding al ruim 38.000 euro opgehaald en wij roepen alle AZ’ers die dit lezen om ook te doneren (elke euro is er eentje!) zodat de familie van Donny hem goed kunnen blijven helpen.

Stay strong Donny!

[foto via Erik Pasman / Pro Shots]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %