Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘AZ informeert naar Van Hecke’

AZ heeft bij Louis Laros geïnformeerd naar Jan Paul van Hecke, dat beweert BN DeStem vanmorgen. De 19-jarige centrale verdediger ontwikkelt zich stormachtig, waardoor de interesse groot is volgens het medium. Zo zouden behalve Ajax en PSV bijna alle ploegen in de eredivisie de verdediger volgen. Onder meer Feyenoord en Utrecht houden de verrichtingen van de Zeeuw in de gaten.

Van Hecke debuteerde pas op 21 december van het afgelopen jaar als basisspeler en heeft zich sindsdien stormachtig ontwikkeld. Zo stond de stopper ook in de basis bij het bekerduel tussen NAC Breda en AZ vorige maand. De Alkmaarders werden in eigen huis met 1-3 verslagen door de Brabanders, waarbij Van Hecke een goede indruk achterliet. Het contract van de in Arnemuiden geboren speler loopt echter nog tot medio 2022, waardoor NAC hoog in de boom kan gaan zitten qua transfersom.

Foto: Pro Shots | Marcel van Drost

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com