(L-R) *Jayden Oosterwolde* of FC Twente, *Dani de Wit* of AZ Alkmaar
Elftal en Technische staf

‘AZ informeert naar Oosterwolde’

Max Huiberts heeft afgelopen week gesproken met Jan Streuer, dat meldt Tijmen van Wissing van RTV Oost. Volgens de journalist hebben de directeuren gesproken over Jayden Oosterwolde en Thijs Oosting, zonder overigens heel concreet te worden.

Volgens Wissing ziet FC Twente in Oosting een perfecte kandidaat om de Enschedese aanval op huurbasis te voorzien van vers bloed. Aan de andere kant zou Oosterwolde een potentiële opvolger zijn van Wijndal. De journalist benadrukt echter dat er nog niets concreet is en dat er eerst nog veel weg moet bij AZ voor er actie wordt ondernomen. Bovendien zijn de Alkmaarders van plan om Oosting een kans te geven in de voorbereiding.

Foto: Soccrates Images

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant