Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Europees Voetbal

AZ in Enschede tegen Royal Antwerp

De Grolsch veste is de plek waar AZ tegen Royal Antwerp gaat spelen

Vanavond is bekend geworden dat AZ de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Royal Antwerp op 22 augustus (20.30 uur) zal worden gespeeld in de Grolsch Veste in Enschede.

Toen gisteren bekend werd dat Royal Antwerp de tegenstander was geworden gingen de geruchten meteen al dat Den Haag weinig voelde voor het bezoek uit Antwerpen. Vooral omdat de thuisclub in de residentiestad vriendschapsbanden heeft met Antwerp-rivaal Club Brugge. Daar had men in Enschede blijkbaar geen probleem mee en daarmee kunnen we een tweede club gaan bedanken voor de gastvrijheid na ‘stadiondakgate’.

AZ laat op de eigen website weten dat informatie over de kaartverkoop snel zo snel mogelijk zal volgen.

[foto via Pro Shots / Erik Pasman]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!