AZ Jeugd

AZ hofleverancier bij Oranje -18

Onder de uitverkorenen voor de selectie van Oranje onder achttien begeven zich liefst zeven AZ spelers. Teun Bijleveld, Reda Boultam, Ferdy Druijff, Mees Hoedemakers, Teun Koopmeiners, Danny Mühl en Robin Schouten zijn door bondscoach Kees van Wonderen opgenomen in de voorlopige selectie. In die groep zitten op dit moment 33 spelers. Volgende week zal Van Wonderen die selectie inkrimpen naar achttien man. Dan zal duidelijk worden of AZ ook dan nog hofleverancier is.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant