Wandelgangen

‘AZ heeft oogje op Kiril Despodov’

Kiril Despodov staat in de belangstelling van AZ

Volgens het Bulgaarse Tema Sport heeft AZ interesse in Kiril Despodov. De 25-jarige rechtsbuiten was in 2021 nog Bulgaars speler van het jaar en speelt momenteel bij Ludogorets.

Despodov, die ook uit uit de voeten zou kunnen achter de spits en op de linkervleugel, maakt een prima seizoen door in Bulgarije. Hij noteerde 6 doelpunten en maar liefst 12 assists. Despodov speelt pas een seizoen bij Ludogorets, dat hem vorig jaar overnam van het Italiaanse Cagliari. Hij speelde ook al 28 interlands voor Bulgarije, waarin hij 5 keer scoorde.

Concurrentie van Rangers en Olympiakos

Volgens Tema Sport staat de speler ook in de belangstelling van Rangers en Olympiakos. Ludogorets zou eventueel willen praten over een transfer bij biedingen rond de 4 miljoen euro.

[Pro Shots / Insidefoto]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %