Wandelgangen

‘AZ heeft interesse in Dembo Darboe’

dembo darboe staat in de belangstelling van AZ

De winterse transferperiode is druk aan de gang, maar vooralsnog is er weinig serieus nieuws te vinden over transfers in Alkmaar. Vage geruchten zijn er echter wel, zo zou spits Dembo Darboe volgens Jeunes Footeux in de belangstelling staan van AZ.

Darboe speelt momenteel bij Sjachtjor Salihorsk in Wit-Rusland, waar de Gambiaan 21 doelpunten en 11 assists wist te noteren in slechts 39 wedstrijden. De spits, die ook op het middenveld en aan de buitenkant uit de voeten kan, werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot speler van het jaar in Wit-Rusland.

Volgens Jeunes Footeux zou de Gambiaan 2,5 miljoen euro moeten kosten en heeft AZ onder andere te maken met concurrentie van Angers en Gent als het om de handtekening van Darboe gaat.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %