Elftal en Technische staf

‘AZ heeft bod gedaan op Sven Mijnans’

AZ heeft een bod uitgebracht op Sven Mijnans

Volgens De Telegraaf is AZ in de markt voor Sparta Rotterdam-middenvelder Sven Mijnans. Het is de bedoeling dat hij per direct overkomt naar Alkmaar. AZ zou inmiddels al een bod hebben uitgebracht.

Onderhandelingen gestart

AZ en Sparta zijn volgend de krant in onderhandeling over de 22-jarige speler en de Alkmaarders willen vanwege de grote concurrentie snel toeslaan. Ook Mijnans zelf wil snel duidelijkheid over zijn toekomst en hij heeft de clubs voor het uitzoeken. Zo zouden er twee Bundesliga-clubs in de markt zijn, maar wordt hij ook in verband gebracht met Feyenoord, PSV en FC Twente.

Mijnans scoorde dit seizoen al drie keer, maar leverde ook al vijf assists af bij het boven verwachting presterende Sparta.

UPDATE: AD meldt dat AZ de strijd om Mijnans heeft gewonnen

Volgens het AD is het vrijwel zeker dan Mijnans voor AZ gaat kiezen. Er wordt snel witte rook verwacht omdat de speler zelf niets liever wil dan naar Alkmaar komen (dat laatste is ons via de wandelgangen ingefluisterd door iemand in een lange regenjas).

[Foto: Pro Shots / Stanley Gontha]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %