AZ geïnteresseerd in Ruben Kluivert

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

AZ heeft interesse getoond in Ruben Kluivert. Het jongere broertje van Justin, en zoon van voormalig oranje-spits Patrick, speelt op dit moment in het onder 17 elftal van AFC Amsterdam. Tegenover de Telegraaf bevestigt Directeur Voetbalzaken Max Huiberts de belangstelling: ‘Hij is uitgenodigd om stage te lopen’. Ook Vitesse zou interesse hebben in de 17-jarige verdediger, al gaat zijn voorkeur uit naar een overstap naar Alkmaar.

Voetbalfamilie

Ruben Kluivert komt uit een ware voetbalfamilie. Vader Patrick was jarenlang topscorer van het Nederlands elftal en speelde voor Ajax, FC Barcelona, Valencia, PSV, Newcaslte United en Lille. Tijdens het seizoen 2008/2009 liep hij bovendien stage bij AZ onder Louis van Gaal.  Zijn oudere broer Justin speelt inmiddels in het eerste van Ajax, terwijl broertje Shane in de jeugdopleiding van Barcelona actief is. Oudere broer Quincy speelt bij Jong Vitesse.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com