Wij zijn op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om mee te schrijven?

Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

AZ geïnteresseerd in Groeneveld

Arnaut Groeneveld staat op de radar van AZ. Volgens bronnen rond de Fanpage zijn de Alkmaarders concreet geïnteresseerd in de 21-jarige linksbuiten van NEC. De geboren Nigeriaan was afgelopen seizoen goed voor elf doelpunten en zeventien assists namens de Nijmegenaren. Promotie leverde het echter niet op voor de Gelderlanders. In de play-offs werd er, zonder de geblesseerde Groeneveld, over twee wedstrijden verloren van FC Emmen.

Extra impuls

Groeneveld moet de Alkmaarders van een extra impuls op de vleugels gaan voorzien op het moment dat Jahanbakhsh vertrekt. Met Stengs en Idrissi staan er reeds twee buitenspelers onder contract. De eerste komt echter terug van een zware blessure, terwijl laatstgenoemde sinds zijn overgang van Groningen al een aantal keer in de lappenmand heeft gezeten. Met het oog op het dubbele programma, en gebrek aan echte alternatieven, lijken de Alkmaarders wat extra stootkracht goed te kunnen gebruiken. Levi Garcia maakte gister namelijk bekend te vertrekken bij AZ, terwijl er ook voor Dabney Dos Santos weinig toekomst lijkt bij de club.

Foto: Pro Shots | Toin Damen

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com