Wedden op voetbal

Overig nieuws

‘AZ gaat wedstrijden in Den Haag voetballen’

AZ gaat de komende wedstrijden voetballen in het stadion van ADO Den Haag

Volgens De Telegraaf heeft AZ besloten om de komende twee thuiswedstrijden in Den Haag te spelen en hoopt dit later nog definitief te bevestigen.

AZ en ADO Den Haag zijn er samen uit, maar er moeten nog wat zaken worden opgelost zodat de Alkmaarders uiterlijk morgen het groene licht krijgen om de wedstrijden tegen FC Mariupol en FC Groningen in Den Haag te spelen. Ook SC Heerenveen was bereid om mee te werken, maar daar stak de Friese burgemeester een stokje voor omdat er angst was voor ongeregeldheden tussen supporters uit Heerenveen en Groningen.

Jong AZ – Telstar op het trainingscomplex

Jong AZ zou morgen tegen SC Telstar spelen in het AFAS-Stadion, maar deze is logischerwijs verplaatst naar het trainingscomplex van de Alkmaarders in Wijdewormer.

[foto via Pro Shots / Dennis Wielders]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.