Elftal en Technische staf

‘AZ gaat voor Jordy Clasie’

Jordy Clasie moet het middenveld van AZ gaan versterken, dat meldt de Telegraaf deze ochtend. De Haarlemmer staat op dit moment onder contract bij Southampton en werd afgelopen seizoen verhuurd aan Feyenoord. In Rotterdam wist de 17-voudig international weinig indruk te maken, waardoor Feyenoord nu geen actie onderneemt om de mannetjesputter definitief over te namen.

Positief

AZ is echter wel overtuigd van de kwaliteiten van de middenvelder en zouden bereid zijn om het contract van Clasie af te kopen. De hoofdrolspeler zelf wil graag in de eredivisie actief blijven en staat daarom ook positief richting een overgang naar Alkmaar. Clasie zou zelfs al hebben gesproken met Arne Slot en moet in de Kaasstad de plek van de vertrokken Maher in gaan vullen.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com