Wedstrijden

AZ-Fortuna Sittard uitgesteld

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen is uitgesteld. Op verzoek van AZ wordt het treffen met Fortuna Sittard, dat gepland stond op zondag 22 augustus, verplaatst. Het duel zou gespeeld worden tussen de play-offwedstrijden in de Europa League in. De ploeg van Jansen wil zich echter volledig kunnen focussen op de belangrijke Europese duels.

De wedstrijd wordt verplaatst naar woensdag 1 of donderdag 2 december. Dit is afhankelijk van welke ploegen zich definitief weten te plaatsen voor de Champions League en Europa League. Uiterlijk begin september wordt hier een beslissing over genomen. De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen is nu meteen een kraker. Op zaterdag 11 september komt PSV naar Alkmaar.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant