Wedden op voetbal

Wedstrijden

AZ – Feyenoord gaat niet door

AZ Feyenoord gaat zondag niet door

Zojuist is bekend gemaakt dat alle Eredivisie-duels van morgen niet doorgaan in verband met de verwachte storm, dit betekent dat AZ – Feyenoord verplaatst zal moeten worden naar een andere datum.

Er was al heel veel speculatie over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd in Alkmaar. Zoals bekend is het stadion al een enorme windvanger en met windstoten tot 130 kilometer per uur zou het zowel op de tribunes als op het veld zo goed als onmogelijk worden om er wat van te maken.

De KNVB heeft de beslissing naar eigen zeggen genomen na uitvoerig overleg met clubs, gemeenten en politie. Vanwege de weersverwachtingen kon de veiligheid van spelers en supporters niet worden gegarandeerd.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.