Elftal en Technische staf

‘AZ en Man City strijden om Turks talent’

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Oğuz Kağan Güçtekin staat volgens diverse Turkse media in de belangstelling van AZ. De Alkmaarders zouden het 18-jarige talent van Fenerbahçe graag in willen lijven, maar zijn daarin niet de enige. Manchester City zou naar verluidt ook interesse hebben en zijn daarmee een hevige concurrent in de strijd om diens handtekening.  Oğuz Kağan Güçtekin is een linksbenige defensieve middenvelder die ook op verschillende posities in de achterhoede uit de voeten kan.

Jeugdinternational

De jongeling doorliep diverse Turkse jeugdelftallen en speelt zijn wedstrijden komend seizoen normaal gesproken in het tweede elftal van de Turkse grootmacht. Struikelblok zou het contract van de linkspoot kunnen zijn. Güçtekin ligt namelijk nog tot medio 2020 vast in Istanbul waardoor Fenerbahçe een sterke onderhandelingspositie heeft. Het eerste bod uit Alkmaar zou volgens de Turkse media dan ook resoluut van tafel zijn geveegd door de club van Robin van Persie en Gregory van der Wiel.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com