Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ en Levi Opdam per direct uit elkaar

AZ en Levi Opdam hebben besloten het doorlopende contract tussen de club en de verdediger per direct te beïndigen. De verbintenis van de back liep nog door tot komende zomer, al had de club nog een optie om dit met een jaar te verlengen. De rechtsachter heeft in de Kaasstad weinig zicht meer op speeltijd en was ook bij Jong AZ geen vaste waarde dit seizoen.

Debuut

Opdam debuteerde op 2 februari voor AZ in de kwartfinale van de KNVB beker tegen HHC. Vier dagen later stond de verdediger ook aan de aftrap tegen Vitesse. Dit zouden echter zijn enige twee wedstrijden zijn in het eerste elftal van AZ. Afgelopen seizoen werd de Alkmaarder verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com