Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ en Justin de Haas per direct uit elkaar

De wegen van Justin de Haas en AZ scheiden zich per direct. Het contract van de 19-jarige jeugdinternational liep na dit seizoen af en de club en speler kwamen niet tot overeenstemming over een nieuwe verbintenis. Er is nu dus besloten om al per direct uit elkaar te gaan, waardoor De Haas alle tijd heeft om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Eerder stond de talentvolle verdediger al in de belangstelling van Chelsea en PSV. De Eindhovenaren lijken de beste papieren te hebben om de stopper binnen te halen.

De Haas kwam dit seizoen voornamelijk uit voor het Onder 19 elftal, maar maakte namens Jong AZ ook al zijn debuut in het betaalde voetbal. Zesmaal verscheen de Zaandammer binnen de lijnen tijdens een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com