Elftal en Technische staf

‘AZ en Brighton onderhandelen over Jahanbakhsh’

Brighton and Hove Albion is met AZ in onderhandeling om Alireza Jahanbakhsh over te nemen. Volgens Voetbal Inside zitten beide clubs op dit moment rond de tafel en verlangen de Alkmaarders maar liefst 25 miljoen euro voor de Iraniër. De hoofdrolspeler zelf bevindt zich op dit moment in Sint Peterburg, ter voorbereiding op het WK-duel dat zijn land komende vrijdag afwerkt tegen Marokko.

Bekende gezichten

Eerder zag de topscorer van het afgelopen seizoen een transfer naar SSC Napoli afketsen. De Italianen waren lang in de markt voor Jahanbakhsh, maar kozen uiteindelijk voor Simone Verdi. Mocht de transfer doorgang vinden dan komt de publiekslieveling een aantal bekende gezichten tegen. Brighton and Hove Albion is namelijk de club waar ook de Nederlanders Davy Pröpper en Jurgen Locadia onder contract staan.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com