website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

AZ bereikt mondeling akkoord met Clasie

De kans dat Jordy Clasie komend seizoen in het AZ shirt speelt is weer iets aannemelijker. De Alkmaarders hebben namelijk een mondeling akkoord bereikt met de 27-jarige middenvelder zelf, hebben wij uit doorgaans betrouwbare bron vernomen. De club speelt daarmee in op het vertrek van Maher, terwijl ook de toekomst van Vejinovic niet in Alkmaar lijkt te liggen.

Clasie speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Feyenoord. De international was daar een basiskracht, maar wist desondanks geen onuitwisbare indruk te maken. De Rotterdammers gingen dan ook niet om de tafel met Southampton om het product uit hun jeugdopleiding definitief over te nemen. Bij AZ lijkt Clasie echter de kans te krijgen om te laten zien dat hij het voetballen nog niet is verleerd. De clubs zullen daarvoor nog wel onderling tot een akkoord moeten komen. Het contract van de Haarlemmer loopt nog één jaar door in Engeland.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar