Transfergeruchten

‘AZ en Benfica onderhandelen over Vangelis Pavlidis’

Benfica heeft serieuze interesse in Vangelis Pavlidis. Dit weekend melden zowel Portugese als Griekse media dat de Portugese topclub al vergevorderde gesprekken voert met AZ over een mogelijke transfer.

Vraagprijs van 20 miljoen voor Vangelis Pavlidis

Onder andere CNN Portugal en Record berichten over de interesse van Benfica in de 25-jarige spits. Zaterdag siert Vangelis Pavlidis de voorpagina van de Portugese sportkrant, met berichten dat O Glorioso hoopt hem voor twintig miljoen euro over te nemen van AZ.

Pavlidis heeft nog slechts een jaar contract in Alkmaar, wat de onderhandelingen een extra dimensie geeft. Ook Willem II zou blij worden van een dure transfer, volgens VI (dat zich weer baseert op Griekse media) zouden de Tilburgers 20% van de transfersom tegemoet kunnen zien.

Volgens het Griekse SDNA zijn de gesprekken tussen beide clubs al in een ‘zeer vergevorderd stadium’. Naast de transfersom probeert AZ ook een doorverkooppercentage af te dwingen bij een toekomstige transfer.

Dit seizoen maakte Vangelis Pavlidis grote indruk door met 29 doelpunten gedeeld topscorer van de Eredivisie te worden. Een jaar geleden was er al interesse van Benfica, maar toen kwam het niet tot een transfer. Nu lijkt een overgang naar het Estádio da Luz wel werkelijkheid te worden.

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %